Tag din pizza til next level med en pizzaovn
Er du rigtig pizzafan, og er du klar til at investere i din passion for pizza, er en pizzaovn et godt sted at starte. Hvis du er vant til at bage din pizza i en traditionel ovn, vil en rigtig pizzaovn helt klart løfte din pizzabagning til et højere niveau, hvor smagen styrkes og tilberedningstiden forkortes.
Når du bager din pizza ved temperaturer mellem 400 og 500 grader, er du tæt på at kunne få samme resultat som hos den lokale pizzarestaurant. Ved de høje temperaturer, kan du typisk bage din pizza på 2-3 minutter, og samtidig give den de eftertragtede “leopard-prikker”, som giver pizzaen det helt rigtige look, og en uovertruffen smag.
Når du skal vælge den ovn, der passer bedst til dit behov, er der flere ting, du skal overveje. Du skal beslutte, om du vil have en indendørs pizzaovn eller om det skal være en udendørs pizzaovn. På pizzafredag.dk har vi både indendørs elektriske pizzaovne fra Effeuno samt Ooni udendørs pizzaovne, som kan varmes op med gas, kul eller brænde.
Foruden de pizzaovne du finder her på pizzafredag.dk, kan du også få 100% brændefyrede ovne, eller du kan gå hele vejen og bygge din egen stenovn på terrassen. Sidstnævnte løsning kræver naturligvis nogle håndværksmæssige skills, men giver dig så også muligheden for at bage din pizza, som man har bagt den siden 1700-tallet i de første italienske pizzeriaer.
Fælles for de forskellige typer pizzaovne er de høje temperaturer, der typisk ligger 100-200 grader over den maksimale temperatur i en traditionel ovn. Der hvor ovnene adskiller sig fra hinanden er naturligvis på størrelse, varmekilde, pris og anvendlighed. Er du i tvivl om, hvilken ovn du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os.