INDKØBSKURV

Indkøbskurv

Cookiepolitik

Ejer og kontaktoplysninger:

Hjemmesiden/webshoppen er ejet og drevet af:

Pizzafredag ApS (Pizzafredag.dk)
Petersmindevej 17C
8800 Viborg

Tel: (+45) 60 98 10 10
E-mail: [email protected]

CVR: DK-42604267



Generelt:
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside/webshop indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden/webshoppen.

Du kan se, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvad vi bruger dem til, i vores persondatapolitik.


Sikkerhed:
Vi har truffet tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Sådan sletter du cookies:
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende sagtens slettes. Hvordan du sletter disse afhænger af den browser du benytter (Safari, Chrome, Firefox etc.) og på hvilken enhed (MacBook, mobil, tablet, pc).

Det er typisk under Indstillinger – Sikkerhed og Privatliv, men kan variere fra browser til browser. For yderligere vejledning bedes du klikke på det relevante link herunder:
(HUSK: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle).


Indsigt og klager:
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelsen herom skal ske til [email protected] .

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Du kan se, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvad vi bruger dem til, i vores persondatapolitik.

Få besked når produktet er tilbage på lager
Indkøbskurv
Din kurv er tomFortsæt med at handle