Strækbarheden for en pizzadej beskriver, hvor meget dejen kan strækkes, uden den brister.
Strækbarhed må ikke forveksles med elasticitet, der beskriver dejens evne til at trække sig sammen til sin oprindelige form, efter at have været strukket.
Præcist hvor strækbar en dej er, kan måles i en alveografisk test (Se mere under alveograf).
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat