Fri fragt fra 599
Kundeservice: Alle dage 08.00 - 20.00
Tlf 60 98 10 10

Indkøbskurv

Pizza Guiden - Den store ordbog for pizzafans

Tipo 00

/
/
Tipo 00

Hvad er Tipo 00?

Italiensk mel klassificeres efter formalingsgrad i Tipo-systemet: Tipo 00, Tipo 0, Tipo 1 og Tipo 2. Tipo 00 har den fineste formalingsgrad og den højeste grad af raffinering, mens Tipo 2 har den groveste formalingsgrad, og den laveste raffineringsgrad. Formalingsgraden i Tipo 00-mel er så fin, at konsistensen af det formalede mel bliver som blødt pudder. I den anden ende af skalaen, er der Tipo 2-mel, hvor den grovere formaling får melet til at føles som små sandkorn.

Den meget fine struktur i Tipo 00-formalingen gør melet velegnet til pizzabagning, og Tipo 00-mel er således også officielt godkendt af den italienske pizzaorganisation AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana) til brug i en klassisk napolitansk pizza.

Bemærk at Tipo-klassificeringen udelukkende beskriver formalingsgraden, og således intet siger om eksempelvis proteinindhold og melets styrke.

Få besked når produktet er på lager
Indkøbskurv
Din kurv er tomFortsæt med at handle

Log ind for at bruge favoritter

For at kunne tilføje produkter til favoritter, skal du være logget ind som bruger.

Glemt kodeord?