Betegnelse for pizza med tynd bund. Modsat eksempelvis den klassiske napolitanske pizza, som har en tynd midte og en høj kant (cornicione) yderst, har bunden på en thin-crust pizza ofte samme tykkelse over hele fladen. Den tynde bund er så godt som en garanti for masser af sprødhed, og så er en thin-crust pizza hurtig at bage. Bunden har naturligvis ikke samme “bæreevne” som en pizza med tykkere bund, og det anbefales derfor at man begrænser antallet af toppings til en enkelt eller to råvarer.
Det vel nok bedst kendte eksempel på en pizza med thin-crust er New York-style, der udover den tynde bund, kun er toppet med tomatsauce og revet mozzarella.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Petersmindevej 17C
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat