INDKØBSKURV

Indkøbskurv

Pizza Guiden - Den store ordbog for pizzafans

Stromboli

/
/
Stromboli

Hvad er stromboli?

Indbagt pizzarulle navngivet efter Stromboli – en lille aktiv vulkanø nord for Sicilien. Pizza stromboli laves af en almindelig pizzadej, der strækkes ud til den er helt tynd og rektangulær. Herefter fyldes toppings på dejen, inden den rulles sammen og bages.

Der er som sådan ingen regler for, hvad man må komme i en stromboli, dog vil der ofte indgå mozzarella eller anden ost – men faktisk er der frie hænder, til at vælge præcist de toppings man foretrækker.

Forskellen på en stromboli og en calzone, som begge er indbagt pizza, er at en stromboli rulles til en lang pølseform, mens en calzone laves med en rund pizzadej, som foldes en enkelt gang hen over midten, så den får form som en halvmåne.

Få besked når produktet er på lager
Indkøbskurv
Din kurv er tomFortsæt med at handle