Indbagt pizzarulle navngivet efter Stromboli – en lille aktiv vulkanø nord for Sicilien. Pizza stromboli laves af en almindelig pizzadej, der strækkes ud til den er helt tynd og rektangulær. Herefter fyldes toppings på dejen, inden den rulles sammen og bages.
Der er som sådan ingen regler for, hvad man må komme i en stromboli, dog vil der ofte indgå mozzarella eller anden ost – men faktisk er der frie hænder, til at vælge præcist de toppings man foretrækker.
Forskellen på en stromboli og en calzone, som begge er indbagt pizza, er at en stromboli rulles til en lang pølseform, mens en calzone laves med en rund pizzadej, som foldes en enkelt gang hen over midten, så den får form som en halvmåne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Petersmindevej 17C
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat