En dejs evne til at trække sig sammen (elasticitet) er afgørende for, hvor nem en dej er at åbne. Er dejens elasticitet for høj, vil dejen trække sig sammen, når man vil åbne den – det kaldes “snap-back”.
For at undgå snap-back skal der være en god balance mellem dejens elasticitet og strækbarhed. Elasticiteten skal være høj nok til at kunne holde på luften (gasserne) i dejen, men samtidig skal dejen være strækbar nok til at den kan udvide sig – både under hævning og bagning.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat