Osten, som udover sin delikate smag, ofte huskes for sin karakteristiske timeglas-facon. Faconen får osten under modningen, hvor ostene ophænges parvis i snore.
Den meget smagfulde Scamorza har en tekstur som en fast drænet mozzarella, og er lidt pikant, sød og mælket i smagen. Osten produceres primært i det sydlige Italien, og er et glimrende eksempel på det italiensk ostehåndværk.
Scamorza blev tidligere lavet af bøffelmælk, men i dag produceres den syditalienske specialitet primært af komælk.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat