Fri fragt fra 599
Kundeservice: Alle dage 08.00 - 20.00
Tlf 60 98 10 10

Indkøbskurv

Pizza Guiden - Den store ordbog for pizzafans

Salsiccia

/
/
Salsiccia

Hvad er salsiccia?

Italiensk pølse, der oftest laves på svinekød, og som er særdeles populær som topping til pizza. Salsiccia kommer helt overordnet i tre kategorier: Uden peber (bianca), med mild peber (dolce) og med stærk peber (piccante).

Forskellige regioner har forskellige traditioner, og svaret på, præcist hvordan en salsiccia skal krydres og hvordan den skal smage, varierer fra region til region. En italiensk salsiccia kan således krydres med alt fra hvidløg og fennikel til muskatnød, kanel, vin, persille, paprika, koriander, anis og chilipeber.

Salsiccia di Calabria blev i 1998 godkendt til D.O.P. mærket, der blandt andet dokumenterer, hvor pølsen kommer fra, hvordan den forarbejdes og emballeres.

Få besked når produktet er på lager
Indkøbskurv
Din kurv er tomFortsæt med at handle

Log ind for at bruge favoritter

For at kunne tilføje produkter til favoritter, skal du være logget ind som bruger.

Glemt kodeord?