OBS! Grundet travlhed hos GLS sendes ordrer med kølevarer først d. 28.-29. nov.

INDKØBSKURV

Pizza Guiden - Den store ordbog for pizzafans

Salsiccia

/
/
Salsiccia

Hvad er salsiccia?

Italiensk pølse, der oftest laves på svinekød, og som er særdeles populær som topping til pizza. Salsiccia kommer helt overordnet i tre kategorier: Uden peber (bianca), med mild peber (dolce) og med stærk peber (piccante).

Forskellige regioner har forskellige traditioner, og svaret på, præcist hvordan en salsiccia skal krydres og hvordan den skal smage, varierer fra region til region. En italiensk salsiccia kan således krydres med alt fra hvidløg og fennikel til muskatnød, kanel, vin, persille, paprika, koriander, anis og chilipeber.

Salsiccia di Calabria blev i 1998 godkendt til D.O.P. mærket, der blandt andet dokumenterer, hvor pølsen kommer fra, hvordan den forarbejdes og emballeres.

Skriv mig op
Indkøbskurv
Din kurv er tomFortsæt med at handle