Italiensk pølse, der oftest laves på svinekød, og som er særdeles populær som topping til pizza. Salsiccia kommer helt overordnet i tre kategorier: Uden peber (bianca), med mild peber (dolce) og med stærk peber (piccante).
Forskellige regioner har forskellige traditioner, og svaret på, præcist hvordan en salsiccia skal krydres og hvordan den skal smage, varierer fra region til region. En italiensk salsiccia kan således krydres med alt fra hvidløg og fennikel til muskatnød, kanel, vin, persille, paprika, koriander, anis og chilipeber.
Salsiccia di Calabria blev i 1998 godkendt til D.O.P. mærket, der blandt andet dokumenterer, hvor pølsen kommer fra, hvordan den forarbejdes og emballeres.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat