Smagfuld italiensk friskost lavet af den væske (valle), der udskilles ved produktion af andre oste. Ricotta kan i tekstur minde lidt om hytteost, og er en blød ost med en mild, sødlig smag. Den italienske ricotta produceres oftest af komælk, men kan også laves af mælk fra geder, får og vandbøfler. Ricotta er et oplagt valg som topping til eksempelvis en hvid pizza.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat