Når en pizza bages i stenovn, vil temperaturen i ovnbunden aftage i takt med at stenen/stenene afgiver varme til pizzabunden. Recovery time (på dansk restitutionstid) er den tid det tager stenen at få den optimale temperatur igen.
Jo kortere recovery time, jo hurtigere kan man bage flere pizzaer efter hinanden. Hvor vidt en ovns recovery time er kort eller lang, afhænger hovedsageligt af ovnens konstruktion, stentype og varmekilden.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat