De italienske betegnelser pizzaiolo og pizzaiola bruges om henholdsvis de mandlige og kvindelige pizza chefs, der mestrer det traditionsrige italienske pizza-håndværk. Pizzaiolo og pizzaiola er ikke officielt certificerede titler, men bruges ofte om professionelle pizzabagere.
En pizzaiolo / pizzaiola kender til alle trin i processen bag en god pizza, og har således indgående kendskab til ingredienser, dej, råvarer, toppings, ovne og udstyr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat