Fri fragt fra 599
Kundeservice: Alle dage 08.00 - 20.00
Tlf 60 98 10 10

Indkøbskurv

Pizza Guiden - Den store ordbog for pizzafans

New York-style

/
/
New York-style

Hvad er New York-style?

Stor thin-crust pizza toppet med tomatsauce og revet mozzarella. En klassisk New York-style pizza laves med en diameter på 18-20” (46-51 cm), og serveres eller sælges ofte i slices. New York-style er karakteriseret ved at være en sprød thin-crust pizza med næsten ingen kant. Før den sættes i ovnen, toppes pizzabunden typisk kun med tomatsauce og revet mozzarella.

Normalt bages en New York-style pizza ved lavere varme og i længere tid end eksempelvis en napolitansk pizza – Cirka 7-8 minutter ved 280-290°C giver en perfekt sprød bund og toppings, der er, præcist som de skal være.

Den første New York-style pizza så dagens lys i starten af 1900-tallet, da Gennaro Lombardi i 1905 åbnede sit pizzeria Lombardi’s i området “Little Italy” på Manhattan midt i New York. Lombardi’s siges i øvrigt at være det først pizzeria i Amerika.

Få besked når produktet er på lager
Indkøbskurv
Din kurv er tomFortsæt med at handle

Log ind for at bruge favoritter

For at kunne tilføje produkter til favoritter, skal du være logget ind som bruger.

Glemt kodeord?