Stor thin-crust pizza toppet med tomatsauce og revet mozzarella. En klassisk New York-style pizza laves med en diameter på 18-20” (46-51 cm), og serveres eller sælges ofte i slices. New York-style er karakteriseret ved at være en sprød thin-crust pizza med næsten ingen kant. Før den sættes i ovnen, toppes pizzabunden typisk kun med tomatsauce og revet mozzarella.
Normalt bages en New York-style pizza ved lavere varme og i længere tid end eksempelvis en napolitansk pizza – Cirka 7-8 minutter ved 280-290°C giver en perfekt sprød bund og toppings, der er, præcist som de skal være.
Den første New York-style pizza så dagens lys i starten af 1900-tallet, da Gennaro Lombardi i 1905 åbnede sit pizzeria Lombardi’s i området “Little Italy” på Manhattan midt i New York. Lombardi’s siges i øvrigt at være det først pizzeria i Amerika.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Petersmindevej 17C
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat