INDKØBSKURV

Indkøbskurv

Pizza Guiden - Den store ordbog for pizzafans

New York-style

/
/
New York-style

Hvad er New York-style?

Stor thin-crust pizza toppet med tomatsauce og revet mozzarella. En klassisk New York-style pizza laves med en diameter på 18-20” (46-51 cm), og serveres eller sælges ofte i slices. New York-style er karakteriseret ved at være en sprød thin-crust pizza med næsten ingen kant. Før den sættes i ovnen, toppes pizzabunden typisk kun med tomatsauce og revet mozzarella.

Normalt bages en New York-style pizza ved lavere varme og i længere tid end eksempelvis en napolitansk pizza – Cirka 7-8 minutter ved 280-290°C giver en perfekt sprød bund og toppings, der er, præcist som de skal være.

Den første New York-style pizza så dagens lys i starten af 1900-tallet, da Gennaro Lombardi i 1905 åbnede sit pizzeria Lombardi’s i området “Little Italy” på Manhattan midt i New York. Lombardi’s siges i øvrigt at være det først pizzeria i Amerika.

Få besked når produktet er tilbage på lager
Indkøbskurv
Din kurv er tomFortsæt med at handle