En naples-style pizza, også kendt som en pizza napoletana, er karakteriseret ved at have en tynd bund, og en forholdsvis høj og sprød kant (cornicione) med en luftig krumme. En naples-style toppes med få men gode råvarer – typisk tomatsauce og mozzarella. En klassisk naples-style pizza har en diameter på 12” (30-31 cm) og spises typisk med kniv og gaffel eller libretto-style (foldet som en bog). Pizza margherita og pizza marinara er indbegrebet af naples-style pizzaer.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat