OBS! Grundet travlhed hos GLS sendes ordrer med kølevarer først d. 28.-29. nov.

INDKØBSKURV

Pizza Guiden - Den store ordbog for pizzafans

Mozzarella / Mozzarella di Bufala

/
/
Mozzarella / Mozzarella di Bufala

Hvad er mozzarella / mozzarella di bufala?

Mild og mælkeagtig friskost. Mozzarella har sin oprindelse i det gamle Italien, hvor italienske munke fremstillede oste af mælk fra vandbøfler – ostene gik under navnet “Mozza”. Siden er den delikate friskost med sin friske og let syrlige smag blevet særdeles populær i hele verden, og når det kommer til pizza, er mozzarellaen et næsten uundværligt element. Mozzarella laves i dag af mælk fra enten køer eller vandbøfler – Mozzarella lavet på bøffelmælk “Mozzarella di Bufala” er typisk sødere, federe og mere smagfuld end mozzarella lavet på komælk.

Mozzarella nydes bedst ved stuetemperatur, og kan anvendes til alt fra pizza og lasagne til salater og sliders (miniburgere). Er man vild med smagen af mozzarella, kan det anbefales, at man også får smagt burrata og stracciatella.

Skriv mig op
Indkøbskurv
Din kurv er tomFortsæt med at handle