Mild og mælkeagtig friskost. Mozzarella har sin oprindelse i det gamle Italien, hvor italienske munke fremstillede oste af mælk fra vandbøfler – ostene gik under navnet “Mozza”. Siden er den delikate friskost med sin friske og let syrlige smag blevet særdeles populær i hele verden, og når det kommer til pizza, er mozzarellaen et næsten uundværligt element. Mozzarella laves i dag af mælk fra enten køer eller vandbøfler – Mozzarella lavet på bøffelmælk “Mozzarella di Bufala” er typisk sødere, federe og mere smagfuld end mozzarella lavet på komælk.
Mozzarella nydes bedst ved stuetemperatur, og kan anvendes til alt fra pizza og lasagne til salater og sliders (miniburgere). Er man vild med smagen af mozzarella, kan det anbefales, at man også får smagt burrata og stracciatella.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat