Italiensk kødpølse fremstillet af svinekød og svinefedt. Mortadella kommer oprindeligt fra Bologna i det nordlige Italien, hvor den klassiske pølse fremstilles efter meget specifikke krav til både produktionsmetoder og kvaliteten af råvarerne. Den “rigtige” mortadella er IGP certificeret, og sælges under navnet “Mortadella Bologna IGP”.
Mortadella laves ofte med pistacienødder, og fremstilles i vidt forskellige størrelser og i mange forskellige smagsvarianter, der kan være krydret med alt fra ingefær, paprika og peber til syltede agurker, oliven og trøfler. Mortadella kendes på sin karakteristiske lyserøde farve og en let krydret smag fra gode råvarer.
Den klassiske italienske kødpølse er et oplagt og smagfuldt toppingvalg til pizza.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Petersmindevej 17C
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat