INDKØBSKURV

Indkøbskurv

Pizza Guiden - Den store ordbog for pizzafans

Mortadella

/
/
Mortadella

Hvad er mortadella?

Italiensk kødpølse fremstillet af svinekød og svinefedt. Mortadella kommer oprindeligt fra Bologna i det nordlige Italien, hvor den klassiske pølse fremstilles efter meget specifikke krav til både produktionsmetoder og kvaliteten af råvarerne. Den “rigtige” mortadella er IGP certificeret, og sælges under navnet “Mortadella Bologna IGP”.

Mortadella laves ofte med pistacienødder, og fremstilles i vidt forskellige størrelser og i mange forskellige smagsvarianter, der kan være krydret med alt fra ingefær, paprika og peber til syltede agurker, oliven og trøfler. Mortadella kendes på sin karakteristiske lyserøde farve og en let krydret smag fra gode råvarer.

Den klassiske italienske kødpølse er et oplagt og smagfuldt toppingvalg til pizza.

Få besked når produktet er på lager
Indkøbskurv
Din kurv er tomFortsæt med at handle