INDKØBSKURV

Indkøbskurv

Pizza Guiden - Den store ordbog for pizzafans

Marinara

/
/
Marinara

Hvad er marinara?

Når man snakker napolitansk pizza, er der to klassikere, som overstråler alle andre: Pizza margherita er den ene – Pizza marinara er den anden. Begge klassikere har samme bund med en lækker sprød cornicione fyldt med luft. Forskellen på de to klassikere, ligger i fyldet. Modsat en pizza margherita, der både har tomatsauce, mozzarella og basilikum, er en pizza marinara kun toppet med en marinara sauce (tomatsauce tilsmagt med oregano, hvidløg og basilikum.

En pizza marinara er så enkel, at mange måske vil tro, den er nem at lave, men man skal ikke tage fejl. Netop fordi den er så enkel, er det vigtigt at alle elementer perfektioneres.

Pizza marinara er i dag en eksklusiv klassiker, der er at finde på de fleste pizza-menukort, men sådan har det ikke altid været. Pizza marinara kaldes også “sømands-pizza”, da den i tidernes morgen, primært blev spist af fattige sømænd, der havde mulighed for at bage den enkle pizza på deres skibe, udelukkende ved brug af råvarer, der kunne konserveres.

Få besked når produktet er på lager
Indkøbskurv
Din kurv er tomFortsæt med at handle