Hvedemel lavet på en særlig hårdfør hvedesort (Triticum aestivum) med oprindelse i den canadiske Manitoba-provins. Med et stort proteinindhold og en ekstraordinær høj W-værdi på 300-450, er Manitoba-mel velegnet til pizzadej med lang hævetid.
Har man mod på at eksperimentere lidt, kan manitoba-mel, med fordel, blandes sammen med andre typer mel for et unikt resultat.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat