Der er mange faktorer, der bestemmer hvor lang tid en pizzadej skal hæve. Det er naturligvis afgørende, hvilken opskrift man bruger, men det er også af stor betydning, hvilken mel man anvender og ved hvilken temperatur dejen lægges til hævning. Hævetider på mere end 24 timer kaldes normalt for langtidshævning.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat