Krummen på en pizza, er den indvendige del af kanten og bunden – Den del der ligger indenfor skorpen. Hvorvidt en krumme skal være luftig eller mere fast, afgøres helt af, hvilken type pizza man vil bage. Til en klassisk napolitansk pizza, ønsker man eksempelvis en forholdsvis stor cornicione (kant) med sprød skorpe og en luftig krumme.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat