Når en pizzadej sættes til hævning ved 4°C (køleskabstemperatur) kaldes det koldhævning.
Formålet med koldhævning er at nedsætte gærcellernes aktivitet, og derved forlænge hævetiden. En længere hævetid, vil styrke glutennetværket og give dejen mere smag.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat