Når italiensk hvedemel skal opdeles, foregår det efter formalingsgrad, hvor Tipo 00, der er den fineste formalingsgrad, efterfølges af Tipo 0, Tipo 1, Tipo 2 (semi-integrale) og til sidst Integrale, der således er hvedemel med den groveste formalingsgrad.
Integrale kaldes også fuldkornsmel, og er hvedemel, hvor skaldele og kim er bevaret i melet. Integrale er velegnet til både fuldkornsbrød og fuldkornspizza, hvor den grove mel tilfører både kostfibre, smag og struktur.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat