Betegnelse for det tidsrum, hvor pizzadejen hviler. Når en pizzadej hviler, udvikles dejens karakteristika, glutennetværket styrkes og dejen får mere smag. Hævetiden er derfor en særdeles vigtig del, i den proces det er at arbejde med pizza, og det er således afgørende, at en opskrifts anvisninger for hævetider følges så præcist som muligt.
Tre faktorer er afgørende for resultatet i forbindelse med hævetider:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat