Udsøgt og smagfuld italiensk bacon lavet af svinekæber. Guanciale har en lidt fastere konsistens og en kraftigere smag end pancetta, som også er italiensk bacon – det skyldes primært, at pancetta kommer fra svinemaver, mens guanciale laves af udskæringer fra kæberne.
Når kødet er skåret ud, smøres det ind i salt og krydres med eksempelvis peber og hvidløg, inden det hænges til tørring i en kortere eller længere periode (typisk 3 måneder). Guanciale kan eksempelvis skæres i tern og bruges sammen med spaghetti carbonara, men kan naturligvis også bruges som skiver, eller i tern, som topping på en pizza.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat