Fri fragt fra 599
Kundeservice: Alle dage 08.00 - 20.00
Tlf 60 98 10 10

Indkøbskurv

Pizza Guiden - Den store ordbog for pizzafans

Forbagning

/
/
Forbagning

Hvad er forbagning?

Man kan med fordel sætte en pizzabund uden toppings i ovnen, for at give bunden den første varme. Metoden kaldes “forbagning”, og har den fordel, at man lettere kan styre, hvor lang tid “sarte” toppings får i den høje varme.

Vil man eksempelvis bage en klassisk napolitansk pizza margherita, kan man komme tomatsauce på pizzabunden, og bage den i ca. halvdelen af tiden. Herefter tages den forbagte bund ud af ovnen, og mozzarella fordeles på bunden, inden man igen kommer sin pizza i ovnen og giver den, den sidste varme. Ved at forbage bunden, undgår man at mozzarellaen, som har et forholdsvist lavt smelte-punkt, bliver helt flydende.

Få besked når produktet er på lager
Indkøbskurv
Din kurv er tomFortsæt med at handle

Log ind for at bruge favoritter

For at kunne tilføje produkter til favoritter, skal du være logget ind som bruger.

Glemt kodeord?