OBS! Grundet travlhed hos GLS sendes ordrer med kølevarer først d. 28.-29. nov.

INDKØBSKURV

Pizza Guiden - Den store ordbog for pizzafans

Forbagning

/
/
Forbagning

Hvad er forbagning?

Man kan med fordel sætte en pizzabund uden toppings i ovnen, for at give bunden den første varme. Metoden kaldes “forbagning”, og har den fordel, at man lettere kan styre, hvor lang tid “sarte” toppings får i den høje varme.

Vil man eksempelvis bage en klassisk napolitansk pizza margherita, kan man komme tomatsauce på pizzabunden, og bage den i ca. halvdelen af tiden. Herefter tages den forbagte bund ud af ovnen, og mozzarella fordeles på bunden, inden man igen kommer sin pizza i ovnen og giver den, den sidste varme. Ved at forbage bunden, undgår man at mozzarellaen, som har et forholdsvist lavt smelte-punkt, bliver helt flydende.

Skriv mig op
Indkøbskurv
Din kurv er tomFortsæt med at handle