Man kan med fordel sætte en pizzabund uden toppings i ovnen, for at give bunden den første varme. Metoden kaldes “forbagning”, og har den fordel, at man lettere kan styre, hvor lang tid “sarte” toppings får i den høje varme.
Vil man eksempelvis bage en klassisk napolitansk pizza margherita, kan man komme tomatsauce på pizzabunden, og bage den i ca. halvdelen af tiden. Herefter tages den forbagte bund ud af ovnen, og mozzarella fordeles på bunden, inden man igen kommer sin pizza i ovnen og giver den, den sidste varme. Ved at forbage bunden, undgår man at mozzarellaen, som har et forholdsvist lavt smelte-punkt, bliver helt flydende.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Petersmindevej 17C
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat