Processen hvor gær omdanner kulhydrater til alkohol og kuldioxid. Når levende gærceller udsættes for den rigtige temperatur, vil gæren begynde at nedbryde sukkerarterne i pizzadejen. Som resultat af denne nedbrydning, vil der dannes alkohol og små gasbobler af CO2 (kuldioxid), som får dejen til at hæve. Fermentering er også et andet ord for gæring.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat