Ekstra hård hvedesort (Triticum durum) med en gul kerne og et højere proteinindhold end almindelig hvede. Durummel, der har en karakteristisk lysegul farve, danner sammen med vand et særligt slapt glutennetværk. Det betyder, at dej lavet med durummel får en blød konsistens, og er velegnet til langtidshævning.
Man kan bruge durummel som det er, men det særligt proteinholdige mel kan med fordel også blandes sammen med andre meltyper. Durummel anvendes typisk til pasta, brød og pizza.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat