OBS! Grundet travlhed hos GLS sendes ordrer med kølevarer først d. 28.-29. nov.

INDKØBSKURV

Pizza Guiden - Den store ordbog for pizzafans

Docking

/
/
Docking

Hvad er docking?

For blandt andet en thin crust pizzabund gælder det, at man ikke ønsker for mange og for store luftbobler i dejen. Med en roller docker, som er lavet til formålet, kan man, når man har åbnet dejen, punktvis trykke overfladen og undersiden af pizzadejen sammen, og derved minimere både størrelsen på, og antallet af, luftbobler i pizzabunden.

Teknikken kaldes docking, og fungerer som en form for “punktsvejsning” i dejen. Ved at rulle en roller docker forsigtigt hen over dejen, presser dockerens blødt afrundede pigge oversiden af dejen ned mod undersiden, og trykker således de to lag sammen i mange små punkter. Derved forhindrer man, at der i dejen kan udvikles for mange, og for store, luftbobler. Det er vigtigt, man ikke trykker så hårdt på roller dockeren, at der presses huller i dejen.

Skriv mig op
Indkøbskurv
Din kurv er tomFortsæt med at handle