Skal man vælge et (og kun et) redskab, man ikke vil undvære i sit pizzakøkken, skal det være en dejspartel. Dejspartelen er uundværlig, når man skal have sine dejboller op fra en hævekasse, men kan naturligvis også bruges, når man skal håndtere sin dej på køkkenbordet. Bladet på en dejspartel laves typisk i enten plast eller rustfrit stål – og om man er til det ene eller det andet materiale, er en smagssag.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat