Når man fjerner vand fra fødevarer, dehydrerer man dem. Man kan dehydrere alt fra grøntsager og krydderurter til frugt og kød. Dehydrering har en konserverende effekt på råvarerne, og man kan bevare størstedelen af de vitaminer og mineraler, der er i de friske råvarer, og samtidig hæmme væksten af svampe og bakterier. Dehydrering kan blandt andet foregå ved frysetørring, soltørring og lufttørring. Hvilken metode der anvendes, afhænger af fødevarerne.
Den væsentligste fordel ved dehydrering er, at en udtørring giver fødevarerne en markant længere holdbarhed end de friske råvarer – og samtidig bevares det meste af smagen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat