Betegnelse for pepperoni (salami), der trækker sig sammen under bagning, og får form som en lille skål (cup). Laves en pepperoni rigtigt, vil “skålen” få en crispy kant og være fyldt med smag (fedt) fra kødet.
Vil man have pepperoni til at forme sig som en skål, er der to ting der skal være på plads:
Når en pizza udsættes for høj varme i en ovn, vil en pepperoniskive trække sig sammen, og kanten af skiven vil komme tættere på toppen af ovnen, hvor temperaturen er højere. Kanten af pepperonien vil derfor blive en anelse varmere og få den helt rigtige sprødhed.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Petersmindevej 17C
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat