Som navnet antyder, er “cracker-style” pizza med en sprød og tynd bund. Cracker-style kaldes også thin crust pizza, og laves typisk af pizzadej med lidt lavere hydration, da der ikke er behov for høj elasticitet og luft i dejen. Modsat eksempelvis napolitansk pizza, hvor man ønsker en luftig cornicione (kant), rulles al luften ud af pizzabunden med en kagerulle, når der laves cracker-style pizza.
Man kan toppe en cracker-style pizza på mange måder, dog anbefales det at holde fyldet forholdsvis enkelt på grund af den tynde bund.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat