Det italienske ord for kanten på en pizza. På en napolitansk pizza tilstræber man en cornicione der har en sprød yderside og er luftig indeni.
Der kan være delte meninger om, hvor stor en cornicione skal være, men det står ikke til debat, at netop kanten er et af de kendetegnende elementer ved en klassisk napolitansk pizza. På dansk kan cornicione oversættes til “skorpe” og på engelsk omtales cornicione som “crust”.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat