Når man tager en pizzaslice fra sin pizza, og osten trækker strenge mellem pizzaen og pizzaslicen, kaldes det cheese pull. Begrebet bruges hovedsageligt af fotografer og madstylister, der ofte anvender cheese pull som effektivt blikfang når der tages billeder af pizza.
Vil man have et godt cheese pull, er nogle oste bedre end andre – Bløde oste med et lavt smeltepunkt er blandt de bedste. Det flotteste cheese pull får du med oste som mozzarella, cheddar og den klassiske italienske ost fontina.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat