OBS! Grundet travlhed hos GLS sendes ordrer med kølevarer først d. 28.-29. nov.

INDKØBSKURV

Indkøbskurv

Pizza Guiden - Den store ordbog for pizzafans

Canotto

/
/
Canotto

Hvad er canotto?

Det italienske ord “canotto” bruges om en oppustelig gummibåd, men det er også navnet for en pizza. En pizza canotto er i udgangspunktet det samme som en klassisk napolitansk pizza, dog med det twist at en canotto har en større og mere luftig kant (cornicione).

I forhold til opskriften på en klassisk napolitansk pizzadej, skal der til en canotto tilføjes ekstra gær og ekstra vand. Ekstra gær vil tilføre mere luft til dejen, og ekstra vand vil øge elasticiteten, så dejen lettere kan udvide sig og rumme den ekstra luft. Dejen bør koldhæves i 16-72 timer, så luften har god til til at udvikle sig, og så er det vigtigt at bage pizzaen i en ovn, der kan bage ved høje temperaturer – gerne 450 grader.

Få besked når produktet er tilbage på lager
Indkøbskurv
Din kurv er tomFortsæt med at handle