Italiensk ost med en blød skal af mozzarella som indkapsler en kerne af cremet stracciatella (friskost). Navnet burrata kommer fra det italienske ord for smør “burra”, og henviser til den cremede smøragtige kerne i den delikate specialitet.
Burrata er velegnet til servering på pizza, hvor den typisk placeres midt på pizzaen efter bagning. Når pizzaen serveres skæres burrataen op, og den cremede stracciatella smøres ud på pizzaen.
Burrata nydes bedst ved stuetemperatur, så tag den gerne ud af køleskabet en halv times tid før servering.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat