Når eksempelvis varme optages i et bagestål eller når vand optages i mel, absorberes det. Absorberingen er en biologisk eller fysisk proces, hvor stof eller energi opsuges eller optages.
I tilfældet med pizzadej, må absorbering ikke forveksles med hydrering. Absorberingen angiver her melets generelle evne til at opsuge vand, mens hydrering angiver den faktiske mængde vand, der optages af melet i den givne opskrift.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Ølandsvej 18
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat