- Forside
-
Produkter
- Ingredienser
- Udstyr
-
Maskiner
Maskiner
- Pizzaovne
- Røremaskiner
- Pizzafredag
- Opskrifter
- Ordbog
- Guides
- Om Pizzafredag
- Kontakt
← Tilbage
← Tilbage
89,00 kr.
Prosciutto er en klassisk italiensk skinke, som fremstilles hos Madeo efter ældgamle traditioner og med den største respekt for det fine kød fra de calabriske sortfodsgrise.
Den klassiske prosciutto fås i to udgaver: Crudo og Cotto. Prosciutto crudo er saltet og langtidsmodnet, og prosciutto cotto er kogt skinke, som typisk har en lidt mildere smag end prosciutto crudo. Madeo Prosciutto Cotto di Suino Nero fremstilles af det udsøgte kød fra de eksklusive sortfodsgrise, og du får således et virkelig lækkert produkt af de fineste råvarer, som er forarbejdet med den største omhu og efter stolte regionale traditioner.
Madeo Prosciutto Cotto di Suino Nero har en helt unik smag og delikat tekstur, som selvfølgelig er velegnet til en god pizza.
Ingredienser | Svinekød, himalaya salt, honning, krydder- og plantepræparater, naturlige aromaer, vin (Marsala AMBRA Semisecco DOP & Roero Arneis DOCG), antioxidant (E-301), konserveringsmiddel (E-250). |
---|---|
Energi (pr. 100 g) | 949 kJ / 228 kcal |
Fedt (pr. 100 g) | 17,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 5,63 g |
- heraf monoumættede fedtsyrer | 9,3 g |
- heraf flerumættede fedtsyrer | 2,68 g |
Kulhydrater | 0,5 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein (pr. 100 g) | 17 g |
Salt (pr. 100 g) | 1,4 g |
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration, opskrifter, nyheder, konkurrencer og anden pizzanørderi direkte i din indbakke.
Alle e-mails indeholder afmeld-links, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Pizzafredag ApS
Petersmindevej 17C
8800 Viborg
CVR: 42604267
Kundeservice
Man – Søn: 07:00 – 22:00
Helligdage: 07:00 – 22:00
Afhentning – Viborg
Man – Fre: 07:30 – 15:00
Udenfor åbningstid: Efter aftale
Telefon: (+45) 60 98 10 10
Mail: [email protected]
Live chat: Åben chat